Tegnap, 2009. december 8-án volt öt éve, hogy az Ohio állambeli Columbusban megrendezett Damageplan koncerten Nathan Gale brutális körülmények között megölt 4 embert, köztük Dimebag Darrellt.

A tragédiáról immár ötödik éve, holnapután hazánk zenészei is megemlékeznek; aki úgy érzi, fáradjon el a Diesel clubba. Az este egyben hazánk legjobb Pantera tribute zenekarának, a Remembering the Steelnek is a búcsúkoncertje lesz, akik különleges programmal készülnek, így a Pantera klasszikusok mellett Damageplan és Rebel Meets Rebel nótákat is hallhatunk majd, rengeteg vendégzenésszel előadva.

 Az alábbi linken pedig egy kis gyűjtemény található, mely olyan bandák dalait tartalmazza, amikben Dime vendégeskedett. Külön kiemelném a félelmetesen jó, Sebastian Bachhal előadott Ozzy nótát, a Believert, az Anthraxtől az Inside Outot, valamint egy ritka, de végtelenül húzós Pantera számot, az Immortally Insanet. Íme:

B-side songs

Címkék: the club day steel diesel dimebag dime darrell remembering

A bejegyzés trackback címe:

https://southern.blog.hu/api/trackback/id/tr731585934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.12.10. 22:36:48

Fasza poszt,fasza válogatás.Az Anthrax Inside out-ját amúgy is imádom.
süti beállítások módosítása