Rázva, nem keverve

 2009.04.28. 21:59

A tegnapi történések után (ld. Gaben lenti bejegyzésében) jöjjön most egy új poszt, mert a Joshi bácsi által ajánlott Luther the Devil egy remek bandát juttatott eszembe. Íme:

A North Mississippi Allstarst ugyanis egy bizonyos Luther Dickinson énekes/gitáros (2007-től tagja a legendás Black Crowesnak is, biztos fognak szerepelni ők is a blogon), alapította tesójával, Codyval és egy kis növésű fekete sráccal, Chris Chewval. A déli Mississippi állam északi arcai pedig valami nagyon lazát hoztak össze, amit mindegy, hogy kocsiba, buliban vagy másnaposan hallgatunk, mindig adja az érzést.

Legyen itt tehát egy link a szülővárosukról, Hernandoról elnevezett legutóbbi stúdiólemezükhöz(nem a legjobb tömörítés, megpróbálok majd minőségibbet keresni)és az albumnyitó Shake nóta élő felvétele:

Hernando

Címkék: shake north mississippi allstars

A bejegyzés trackback címe:

https://southern.blog.hu/api/trackback/id/tr401092530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.05.02. 10:46:54

Kurvajó ez a lemez,ezt hallgatom most is.A dobosnak Oscart adnék.Arról meg nem tudom hallottatok-e,hogy idén lesz új Black Crowes is.Rohadtul várom az új Trouble-al egyetemben.

mr.T 2009.05.02. 11:41:21

Jaja, nálam is sokat pörög az album, és a Black Crowest is várom, mert a Warpaint is rendben volt.
Új Trouble meg már az énekescsere miatt is érdekes lesz; mindenesetre a The Dark Riff albumcím ígéretes lemezt sejtet...:)
süti beállítások módosítása