Lucifer lázad

 2009.06.09. 18:00

Jó régen volt már post, a kutyauristenit. Jöjjön ezért most bő lé nélkül (mivel róluk sem tudnék elfogulatlanság nélkül írni) egy zseniális magyar banda, a Chief Rebel Angel. Bár nem szádörn műfajban tevékenykednek, de szerintem mindenképpen itt a helyük, annál is inkább, mert nem olyan régóta ingyen letölthető a teljes Death Rock City lemezük a Kommuna.org zenei oldalról. Következzen a minden ízében zseniális The Dead Bird Song, valamint a Mad Dog Fever:

A tagok egyébként már korábban is bizonyítottak: Felföldi Peti énekes/basszer a Stereochrist első lemezén hozott nagy dallamokat, Kiss Barni gitáros az egri Polly is Deadben pengetett, Pándi Balázs meg igazából úgyis underground legenda, ideillesztek inkább egy vele készült interjút, ami már évek óta állandó szereplője netes könyvjelzőimnek:

index.hu/kultur/klassz/pandi0304/

Végül következzen a link a Death Rock Cityhez:

Death Rock City

A Chief Rebel Angel is azon kevesek egyike hazánkban, akik arcoskodás helyett inkább jó számokat írnak, és azokat a színpadon is kellő energiával adják elő. Simán a legnagyobbak között lenne a helyük.

By the way: ha már Kommuna, akkor nézegessétek Shapat Terrorék myspace oldalát, mert felkerült a Hites című új nóta a közelgő lemezről, és igencsak rendben van:

SHPT

 

 

Címkék: rock death angel rebel city dog chief mad fever

A bejegyzés trackback címe:

https://southern.blog.hu/api/trackback/id/tr561175059

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pándi Balázs 2011.08.29. 11:33:36

Adunk a kocsmáknak egy pofont! 10 állandó kérdés, 10 válasz. Ismert arcok nyilatkoznak. Név: Pándi Balázs Születésnap: 1983. augusztus 6. Foglalkozás: k...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása