Mellékutak extra

 2009.04.19. 14:32

Milo kolléga igen tisztességes bejegyzéséhez kapcsolódóan szeretném figyelmetekbe ajánlani ezt a ritka gyöngyszemet, melyet Dimebag hozott össze egy dallasi zenésszel, Throbbin Donnie-val, s melynek sokatmondó címe a következő: Country Western Transvestite Whore Íme tehát a dal, remek szöveggel és Dime énekével (no meg persze gitárjátékával):

Dime egyébként is szívesen zenélt más bandákkal és zenészekkel: az Anthrax-ban szinte hatodik tagnak számított, de van közös száma Rob Halforddal, Ozzyval, Sebastian Bachhal, King Diamonddal, Doug Pinnickkel, a Nickelbackkel de még Kid Rockkal is. Majd egyszer felteszem ide ezeket a számokat (amikor úgy érzem, hogy teljes a gyűjteményem), mert igazi csemegékről van szó.

Címkék: western country dimebag

A bejegyzés trackback címe:

https://southern.blog.hu/api/trackback/id/tr241074276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása