Vad Zakariás

 2009.03.01. 23:59

Zakk Wylde szerintem a rock történelem vitathatatlan alakja. Sok dolog fűződik a nevéhez. Mostmár például Barbeque szósz is. Aki még nem látta volna: http://blacklabelsociety.shop.bravadousa.com/Product.aspx?pc=BGZWCOMBO19

Mindenkinek meg lehet arról véleménye, hogy vajon Zakk apánk miért adja mindenhez olyan könnyen a cégért. Nekem is megvan. De inkább hallgassuk és szeressük a zenéjét. Személy szerint annyira szeretem az egyedi játék stílusát, hogy előbb tudtam az üveghangokat kicsikarni a gitáron mint egy épelméjű riffet eljátszani.

A bejegyzés trackback címe:

https://southern.blog.hu/api/trackback/id/tr53974564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.03.02. 00:43:08

Marhajó sőt kibeb'szott jó dolog,hogy megint találtam egy olyan oldalt,ami ugyanarra az irányra evez,mint a saját oldalam.Rögtön kerül is a blogajnlómba.Az én blogomat itt lehet megtekinteni:
themotherroad.blog.hu/
Valamint ajánlanám még a hasonló hozzáállású Stonerblogot:
stoner.blog.hu/

nemtombaje 2009.03.02. 18:27:48

Gratula az oldalhoz!
Találtam jópár olyat amit nem ismertem,azokért pedig hála!
Remélem sűrűn postolsz,hogy legyen csemegénk napról-napra.
süti beállítások módosítása