Kis meglepetés...

 2009.03.10. 14:33

Egy magyar zenekart szeretnék bemutatni nektek. Bár még nem sok helyütt halhattátok nevüket de remélem világuralomra törnek. Nevük Steam Engine.

 

Zenéjüket meghallgathatjátok itt: Steam Engine

 

Pillanatnyilag 5 szám van fent a MySpace oldalukon. Első a 1st snow. Gyilkosság ilyen energikus számmal kezdeni. Késöbb van kis melodikus rész, de nem ront a számon. Ember feje önkénytelenül is megindul. Utána következik a Cigar amely zseniálisan és erőteljesen indul. Számomra az utána következő Negative Rainbow a "sláger". Énekkel szerintem messzire vinné a srácok hírét. A Headshot a legsúlyosabb nóta az 5 közül. Tutira betenném albumon utolsónak, hogy a hallgatóság csak azért se élje túl a találkozást.

 

Tökös zene a javából. Ha jól tudom énekest keresnek, így ha valakinek lenne kedve itt énekelni vagy van tippje ki csatlakozna hozzájuk szívesen, keressétek meg őket!

 

És, hogy miért meglepetés ez? Mert a zenekar nem tudja, hogy felraktam ide őket. Remélem nem fognak haragudni. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://southern.blog.hu/api/trackback/id/tr52993645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása